| | | | | | | | |

Μελέτες / Έργα

Οικία στην Βουλιαγμένη
Οικία στην Βουλιαγμένη
Οικία στην Βουλιαγμένη
Οικία στην Εκάλη
Οικία στην Λάρισα
Οικία στην Αγία Μαρίνα
Οικία στην Λάρισα
Οικία στην Κορινθία
Οικία στον Γέρακα
Οικία στον Πειραιά
Οικία στο Χαλάνδρι
» Οικία στην Γλυφάδα
Οικία στην Γλυφάδα
Οικία στη Γλυφάδα
Οικία στην Πεντέλη
Οικία στη Πεντέλη
Οικία στην Κηφισιά
Οικία στην Κηφισιά
Οικία στο Κουφονήσι
Οικία στη Τζιά
Οικία στον Άλιμο
Οικία στον Άλιμο
Οικία στον Άλιμο
Οικία στον Άλιμο
Οικία στη Σαρωνίδα
Οικίες διάφορες
 Οικία στην Γλυφάδα

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα συγκροτήματος κατοικιών στην Γλυφάδα. Το project αφορούσε την εγκατάσταση ενός απλού συστήματος Home Cinema, με ποιοτικά χαρακτηριστικά όμως , άνω του μέσου συστήματος.

Η δυσκολία στην υλοποίηση ήταν στην τοποθέτηση των καλωδίων από τον μπροστινό χώρο του τζακιού (τηλεόραση) στο πίσω μέρος (ενισχυτές). Συγκεκριμένα χρειάστηκε να ανοίξουμε δύο τρύπες εκατέρωθεν του τζακιού και να περάσουμε από ασφαλή όδευση όλα τα απαραίτητα καλώδια εντός της γυψοσανίδας, με αποτέλεσμα την διακριτική απουσία θέασης του μεγαλύτερου μέρους των καλωδιών.

Χρησιμοποιήσαμε τον YAMAHA RX-V3800 ως προενισχυτή, ο οποίος με την σειρά του οδηγεί τον κορυφαίο πολυκάναλο τελικό ενισχυτή PARASOUND 5125. Τα ηχεία που επιλέξαμε ως κύρια ήταν τα φημισμένα B&W 683, και ως rear surround τα B&W 684. Ως center επιλέξαμε τα διακριτικά MIRAGE Nanosat, ενώ τις χαμηλές συχνότητες ανέλαβε το KLIPSCH RW-10.

Η τηλεόραση που χρησιμοποιήσαμε ήταν η PIONEER PDP-508XD Kuro σε συνδυασμό με το ηχείο PIONEER PDP-S40 για αναπαραγωγή του ήχου της τηλεόρασης όταν το υπόλοιπο σύστημα είναι απενεργοποιημένο. Στην τηλεόραση, επίσης, τοποθετήσαμε περιμετρικό κρυφό φωτισμό VOGELS RBG Led Ambilight.

Τέλος, όλα τα μηχανήματα εγκαταστάθηκαν σε ένα έπιπλο BDI Celio 9324.

Οι συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν είναι οι εξής :

Τηλεόραση

:

PIONEER

Ηχεία Τηλεόρασης

:

PIONEER

Προενισχυτής

:

YAMAHA

Τελικός Ενισχυτής

:

PARASOUND

DVR

:

PIONEER

Satellite Receiver

:

MVISION

Ηχεία Front - Rear

:

B&W

Ηχεία Center

:

MIRAGE

Subwoofwe

:

KLIPSCH

Καλώδια Συνδέσεων

:

SUPRA

Καλώδια Ηχείων

:

SUPRA

Ο χώρος πριν την έναρξη των εργασιών. Εξωτερική όδευση καλωδίων μέσω συστημάτων καναλιών Legrand.
Τηλεόραση PIONEER PDP-508XD σε συνδυασμό με ηχεία MIRAGE Nanosat Platinum Black. Τηλεόραση PIONEER PDP-508XD σε συνδυασμό με σύστημα περιμετρικού φωτισμού RGB Led Ambilight Vogels.
Πλήρης ανάπτυξη : PIONEER PDP-508XD, BW-683, KLIPSCH RW-10 Sub, MIRAGE Nanosat Platinum Black. Πλήρης ανάπτυξη : PIONEER PDP-508XD, BW-683, KLIPSCH RW-10 Sub, MIRAGE Nanosat Platinum Black.
BW-683 Ηχεία δαπέδου σε χρήση Rear Surround. Έπιπλο BDI Cielo 9324, Ενισχυτής YAMAHA RX-V3800, Τελικός ενισχυτής PARASOUND 5125, PIONEER DVR-LX60D.
Τοποθέτηση επίτοιχης βάσης Vogels σε συνδυασμό με σύστημα περιμετρικού φωτισμού RGB Led Ambilight Vogels. Τηλεόραση PIONEER PDP-508XD τοποθετημένη στην ράχη του τζακιού.
  :: AVSystems :: Κορδάτου 23 - Άλιμος - Αθήνα :: Τηλ.: 210 9854588 - Fax: 210 9854872 ::